sztukowana blacha pod każdym względem przeraża...wiesz, ja swoją włoszkę już mam... inwestuje w nią spore pieniądze, więc mi się nie śpieszy a pomysłów jest wiele, ktoś zadał pytanie bo był zainteresowany, więc zamiast jechać i marnować swój czas ma jak na dłoni wszystko opisane... za taką cenę pewnie każdego interesuje co to za "ruina"
1. przebieg nierealny.. no chyba że "cud".. I grila gdzieś zgubił..
Drugi zmordowany strasznie......
3. przebieg nie znany..
jak chcesz kupić FC za takie pieniądze, to licz się z tym ze coś będzie nie tak..
To nie golf 2..
Jak chcesz to Knoxwill ma fajne SE...
_________________ FC..To nie jest auto dla prostych ludzi....
To coupe zostało sprzedane z drugiego forum nowy właściciel zamęczył zaraz po sprzedarzy silnik, niby zrobił remont ale kto wie jak. Coś odnośnie tej sprawy znajduję się pod tym linkiem http://fiat-coupe.pl/forum/viewtopic.php?t=3441
[quote="nosql"]KKrzysztof, chcesz kupić 20vt czy tylko pytasz?[/quote
w pierwszym tygodniu kwietnia spodziewam się finansów na auto tylko dla mnie i interesuje mnie w sumie Fiat coupe 20VT albo Alfa GTV 2,0 V6 lub 3,0 V6
powoli się rozglądam,
Oglądam Twoje auto wygląda świetnie, jak do czasu jak ja będę miał gotówkę nie sprzedaż wezmę je pod uwagę
to może ktoś jeszcze obejrzeć już widzę je na ogłoszeniach po raz któryś
taki troche OT: wydaje mi się, że większość pytających sie tu osób nie jest zainteresowana kupnem...jest kilka naprawde dobrych aut za dobre pieniądze i sa to auta szukane przez te osoby....i to wszystko...gdyby były zainteresowane poważnie to już dawno 3/4 aut klubowych by sie sprzedało...( nie mówie o wszystkich zainteresowanych)
Myślałem nad tym niebieskim bo Grzesiek nie był pewny czy będę u niego do 19ego marca becia,ale ja z nim dogadałem się i poobiecal ze przytrzyma dla mnie
No to już nie stałem zawracać głowy tobie Spilmanie, ale dzięki ze byłeś gotów na pomóc
kurcze całych 9 dni jeszcze mnie już roznosi poprostu
Auto..: Fiat Coupe 20VT
Wiek: 20 Dołączył: 22 Mar 2009 Posty: 516 Skąd: Żyrardów-Warszawa
Wysłany: 2010-03-16, 5:06 pm
Mam pytanko:)
Co myślicie o tym autku??
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11350990
potrzebuję się czegoś dowiedzieć, bo mój znajomy chce takie autko kupić córce na urodziny, jest może ktoś z tamtych okolic, aby furkę mógł obejrzeć??:)
nie lepiej się z Konoxem dogadać..?? Za te same pieniądze ładne, zadbane SE..
A to wygląda ciekawie.. Full wypas.. Może Wilkuw, albo Markotek by podjechał...
_________________ FC..To nie jest auto dla prostych ludzi....
Ostatnio zmieniony przez DESANT 2010-03-16, 5:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
Auto..: FC 1.8 MY'99 i 20V
Wysłany: 2010-03-16, 6:15 pm
koszykarz90 napisał/a:
potrzebuję się czegoś dowiedzieć
Był oglądany przez mamuta, z alternatywy Podobno ciśnienie OK i faktycznie wygląda na "nie bity". Na zdjęciach wygląda ładnie, w rzeczywistości trochę gorzej. Trochę rys i wgniotków, "purchle" na felgach i klamkach, 1 kluczyk, brak książki serw.i faktur. Widział dużo soli i trochę zapuszczony, ale da się z niego "zrobić auto"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum